TICKETS

 

BILETE

MODUL VÂNZARE BILETE PENTRU ROMÂNIA:
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… INTERNATIONAL TICKETS SALE MODULE:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Prin achizitionarea biletului de intrare participantul se obliga sa accepte si sa respecte urmatoarele:
– Accesul persoanelor sub 18 ani neinsotite este strict interzis! Accesul la eveniment se face numai pe baza biletului de intrare, fiecare participant va primi o bratara.
– Biletele nu sunt transmisibile
– Va solicitam sa aveti un act de identitate valabil la intrarea in locatie pentru validarea biletului
– Prin achizitionarea biletului de intrare in cazul oricarui mijloc de inregistrare si/sau redare al evenimentului, cumparatorul isi da acceptul asupra acestei inregistrari neavand nici un drept de compensatie ori de reclamatie asupra inregistrarilor in care apare. Sunetul puternic poate cauza probleme de sanatate.
– Prin accesul la festival, participantii isi exprima acordul asupra conditiilor de desfasurare, cat si excluderea resposabilitatii organizatorului cu privire la eventualele activitati iresponsabile si fara discernamant ale sal,e pe durata si suprafata de desfasurare a evenimentului. Fiecare participant este singurul resposabil de actiunile sale absolvand organizatorul de orice resposabilitate in acest sens.
– Este strict interzisa introducerea si utilizarea produselor alimentare si non-alimentare (bauturi racoritoare, alcool, etc.) sau aducerea de substante periculoase, introducerea si utilizarea obiectelor contondente, de asemenea consumul de droguri sau de alte substante ilegale este infractiune si va fi pedepsit conform prevederilor legale in vigoare.

SHOP

EnglishDeutschMagyarFrançaisБългарскиItalianoPortuguêsRomână

Visit Sibiu

Sibiu Smart

Discover Transylvania

Romania Tourism